ja se wloze od O II
Czy w O2 z ksenonami same załączają się spryskiwacze ...
Zwiń
X
-
Czy w O2 z ksenonami same załączają się spryskiwacze ...
Jak w temacie, czy w O2 z fabrycznymi ksenonami po włączeniu świateł następuje zadziałanie spryskiwaczy?
I dlaczego do wersji Ambiente i Elegance ksenony kosztują tyle samo skoro w Elegance są
już spryskiwacze to powinno być taniej.Seria 188KM/270Nm na 95RON
-
-
Zamieszczone przez Sebastian_M26po włączeniu świateł następuje zadziałanie spryskiwaczy
Zamieszczone przez Sebastian_M26I dlaczego do wersji Ambiente i Elegance ksenony kosztują tyle samo skoro w Elegance są
już spryskiwacze to powinno być taniej.
[ Dodano: Nie 28 Gru, 08 21:04 ]
Maicroft, jak załączysz światła to chyba nic Ci nie pryska, co :?: :szeroki_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroft
Przy zwyklych lampach mysle, ze jest tak samo.
Zamieszczone przez Maicroftjest jeszcze opcja jakiegos opoznienia zadzialania przy trzymaniu dzwigni.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoGadałem z kolesiami w ASO i chciałem, żeby mi wyłączyli spryskiwaczeCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian_M26I dlaczego do wersji Ambiente i Elegance ksenony kosztują tyle samo skoro w Elegance są
już spryskiwacze to powinno być taniej.O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ThundiZamieszczone przez Sebastian_M26I dlaczego do wersji Ambiente i Elegance ksenony kosztują tyle samo skoro w Elegance są
już spryskiwacze to powinno być taniej.
Komentarz
-
-
Ziomal, Teoretycznie to samo ale Sebastian_M26 Pytał dlaczego koszt ksenonów w dwóch wersjach wyposażeniowych jest ten sam tymczasem nie jest.
W Ambiente kosztują o 700zł drożej bo trzeba dopłacić za spryskiwacze bez których lamp ksenonowych się nie kupi. W Elegance już są i płacić tych dodatkowych pieniędzy za spryskiwacze nie trzeba.
Trochę to zagmatwane ale to jest właśnie odpowiedź na pytanie Sebastian_M26O ortografie dba FF.
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez shadoGadałem z kolesiami w ASO i chciałem, żeby mi wyłączyli spryskiwacze
Komentarz
-
-
Na samym początku trzeba sobie powiedzieć szczerze że skuteczność spryskiwaczy lamp jest mierna a w niektórych przypadkach np w nocy jak pisze shado na chwilę powstaje przed autem cień. A poza tym szybko drenuje pojemnik z płynem. W przypadku ksenonów występują one tylko z spryskiwaczami - taki wymóg aby utrzymywać lampy w czystośći chyba ze względu na to żeby nie dopuszczać do ich zbytniego zabrudzenia. Ale tu bym polemizował bo jak powiedziałem na początku zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym stan lamp po przejechaniu nawet 100 km jest straszny. :!:slawko007
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez slawko007np w nocy jak pisze shado na chwilę powstaje przed autem cień.O ortografie dba FF.
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
Komentarz